Direktlänk till inlägg 5 december 2009

Kanske jobb efter nyår och så vaccinationen,

Av Victoria - 5 december 2009 16:46

Om dom får mer jobb efter nyår lovade Olle att jag skulle få en anställning där. Jag står först på tur för en anställning. Dom var såååå nöjda sååå.

Min praktik går ut sista december, men han skulle försöka få af att förlänga den tills dom vet vad dom har för sysselsättning nästa år.

Drömde i natt att dom förlängt 3 månader. Jahapp!


Vi var i torsdags och tog vaccinationen och jag är fortfarande röd och öm och varm i den överarmen där dom satte sprutan. Min älskade Gammelsmurf mår illa och har legat ett par omgångar i dag vilket är oroande för han brukar sällan lägga sig. Jo en halvtimme i bland, men inte några längre stunder och inte 2 gånger på en dag.

Bella var i alla fall lycklig när hon nanade sängen med sin älskade husse.

Fast hon gick glatt med mig ut en runda, men så fort hon kissat slet och drog hon i kopplet för hon skulle hem till HUUSSSSEEEEEEE!!!! Kastade sig in genom ytterdörren och sprang runt och kolla i först köket sedan arbetsrummet och sedan sovrummet. Ett jätteskutt upp i sängen och sedan blängde hon på mig så jag inte skulle komma dit.


Jag passade på att städa Martins rum och laga fiskgrattäng samt baka några syltkakor fast dom blev inte alls så goda som Ingans.


Klippte mig i kväll, står inte ut med det långa rufset. Har vant mig vid att ha kort hår nu, det är så lättskött och torkar snabbt.

Svalt också.

Nu skall jag ta det lugnt i kväll och titta lite på internet och sedan virka en stund.


Nu längtar jag till Lucia och sedan till Jul och att få träffa mina barn och barnbarnet samt Kristers pojkar och svärdottern. Jag önskar att alla barnen kan komma en dag samtidigt i alla fall. Det vore så skojigt.

 
 
Carina

Carina

6 december 2009 08:31

Det är alltid roligt när man får uppskattning och dom vill ha en kvar. Hoppas du får möjlighet att stanna kvar, när du trivs så bra.
Själv tycker jag det är så kul när dom boende kommer ihåg mig och fråga efter mig, där jag jobbade i sommars. Pratade med en arbetskamrat därifrån igår, och hon sa att vissa pratar jämt om mig. Man blir så glad av att höra sånt.
Sen måste jag få säga grattis och lycka till, eftersom jag förstår att du snart, Fru ska bli

http://viggo-virus

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skapa flashcards