Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Blev lite besviken på idoltävlingen.

Av Victoria - 12 december 2009 15:55

Anser att tävlingen inte gjort rättvisa åt artisterna.

Dessa båda killar som tävlade borde båda vunnit, båda har utvecklats enormt under denna tid. Båda har charm och utstrålning och kan sjunga.


I dag har vi varit i stan och handlat lite samt på Eko också där vi fikade.

Köpte fågelfrö för 150 kr och an automat för 200 kr samt unnade oss själva en fika för 15 kr/person alltså 30 kr tillsammans.

Vi är egentligen lite elaka för där ger vi fåglarna fin mat och så sitter det 3 mordiska katter nedanför och stirrar på dom. Fast fåglarna bryr sig inte verkar det som. Katterna sitter där timme efter timme och jag fattar inte varför. Tror dom att en fågel skall bli så mätt att den ramlar ner till dom?


Nu i kväll gör vi en jansson till julafton, det luktar så gott, mmmmmm.

Lite kallare i dag, skönt att ha mössa o vantar med.

Såg flera flickor med jättekorta kjolar och undrade för mig själv hur dom klarade av kylan. Då kom jag ihåg när jag var 14 ungefär och hade kortkort fast inte så kort som en del har nu. Man gick mitt i vintern med strumpbyxor och korta kjolar. Att man inte fördärvade sig. Benen var blåröda i bland.

En del klär sig helkonstigt, strumpbyxor, kortkjol magen bar, djup urringning och en lång halsduk flera varv runt halsen. Denna halsduk har dom på sig inne också!

Långbyxorna är så lågt skurna att en del kvinnor har svårt att få magen att vara på plats och när dom böjer sig åker byxorna ner så rumpan visas.


Killarna har det nog värre, en del har byxorna så långt ner att dom inte kan gå normalt och dom får hela tiden rädda byxorna från att åka ner helt. Dvs alltid ha en hand ledig till att fånga upp byxorna.

Vem vill se nakna rumpor? Är det någon snuskfarbror nånstans som hittat på detta med lågt skurna tjejbyxor och killbyxor som skall sitta så långt ner att dom trillar av och låga urringningar?


Dom som hittar på modet, varför kan dom inte göra kläder som är bekväma och sitter bekvämt. Dvs människovänliga kläder. Skapade för människor som rör sig och normalbyggda.


I morgon är det Lucia och vi har kaffet i kyrkan. Vi kom lindrigt undan för barngrupperna hade bakat muffins och chockladkakor och pepparkakor. Dom är väldigt duktiga i vår församling och barnen gör mycket. Dom uppträder och bakar och sjunger och är väldigt aktiva. Dom har duktiga ledare också som verkligen gillar sitt jobb.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Ovido - Quiz & Flashcards